marži, 18. iunie 2019
02:51:48
70 utilizatori online
Pagina principala | Scop site | Cum utilizam ?| Oferta | Conditii | Avantaje | Publicitate| Contact | Carte de oaspeti| Forum  en ro de es fr it


 
Cãutare avansatã


Deveniti utilizator !
Adresa E-mail
Cod acces

Am uitat parola!

Beneficiati de oferta Info-Max:
   - Inscriere gratuita!
   - Intrati in contul dvs.!
   - Alegeti pachetul de anunturi/produse/servicii dorit!
   - Adaugati produsele si serviciile dvs.!
   - Legatura directa vanzator-cumparator!
   - Comision 0%!


Inscrieti-va in newsletter-ul INFOMAX completandu-va adresa de e-mail in caseta de mai jos.

Email: 


Administrarea continutului
Acces la WebMail


CONDITII DE VIZITARE SI UTILIZARE Info-Max!    Prezentele "Conditii de vizitare si utilizare Info-Max" includ toate reglementarile si conditiile de vizitare si utilizare a site-ului Info-Max. Serviciile oferite si efectuate de catre Info-Max sunt ofertate in conditiile respectarii prezentelor "Conditii de vizitare si utilizare a site-ului Info-Max" si a oricaror altor prevederi, reguli sau politici care vor fi publicate de catre echipa Info-Max. Cei care devin utilizatori/vizitatori Info-Max isi declara acordul cu privire la prezentele conditii cat si a celor ulterioare valabile pentru acestia.

    Info-Max poate schimba "Conditiile de vizitare si utilizare Info-Max" in orice moment. Schimbarea prezentelor "Conditii de vizitare si utilizare Info-Max" va fi instiintata utilizatorilor si vizitatorilor Info-Max prin:
- afisarea unui avertisment ce va aparea in momentul accesarii Info-Max sau,
- prin receptionarea de catre acestia prin adresa de e-mail a unor instiintari in acest sens. Utilizarea in continuare a serviciilor Info-Max constituie exprimarea acordului cu privire la acceptarea noilor "Conditii de vizitare si utilizare Info-Max". Info-Max nu comercializeaza produsele si serviciile postate in baza sa de date de catre utilizatorii Info-Max ci doar ofera suportul pentru prezentarea acestora si a informatiilor despre cei care le ofera. Utilizatorii trebuie sa informeze echipa Info-Max cu numele lor si adresa de e-mail corecta, informatii care vor fi cunoscute ca date de inregistrare.

Utilizatorul este de acord:
-sa introduca si sa informeze corect si complet datele asa cum ele sunt solicitate de Info-Max;
-sa reactualizeze aceste informatii ori de cate ori este necesar si ori de cate ori survin modificari ale acestora ; Utilizatorul acorda Info-Max dreptul de a dezvalui unei terte parti date de inregistrare despre utilizator despre si serviciul prestat de Info-Max in cazul in care :
-utilizatorul imputerniceste Info-Max sau o alta persoana desemnata special de catre utilizator pentru a dezvalui aceste informatii si/sau,
-Info-Max trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat companiei ce detine Info-Max. In cazul in care informatiile furnizate de utilizator sunt eronate, Info-Max isi rezerva dreptul de a nu suporta nici o consecinta legala legata de acestea fata de terti. Utilizatorul este in intregime raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii parolei si contului sau, mai mult,este in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul sau sau utilizand/vizitand Info-Max.
    Utilizatorul Info-Max este de acord sa notifice Info-Max asupra oricarei folosiri neautorizate a contului sau sau oricarei violari a securitatii cunoscute de utilizator. Info-Max asigura utilizatorilor si vizitatorilor sai posibilitatea de a utiliza Info-Max si/sau de a primi si receptiona posta electronica (e-mail) cu noutati si diverse informari din domeniile prezente in cadrul site-ului Info-Max prin intermediul serviciului newsletter. Info-Max nu va dezvalui continutul corespondentei private si a comunicatiilor private ale oricarui utilizator in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege si/sau pentru a respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat companiei proprietare a Info-Max ,pentru a apara si a proteja drepturile Info-Max si/sau in circumstante deosebite care impun asigurarea protectiei utilizatorilor si vizitatorilor Info-Max,a echipei Info-Max si a oricaror altor persoane a caror protectie se impune.

    Dreptul de folosinta al Info-Max este un drept personal al utilizatorului Info-Max. Utilizator poate fi unul singur cu o singura parola cont: orice persoana fizica sau juridica poate posta un anunt Info-Max.
    Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul anunturilor sale prin folosirea serviciilor Info-Max.
Folosirea de catre utilizator si/sau vizitator a serviciile Info-Max intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local,de stat,national si international.

    Utilizatorul si/sau vizitatorul este de acord:
-sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice;
-sa nu foloseasca serviciul Info-Max in scopuri ilegale;
-sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la serviciul Info-Max;
-sa respecte toate reglementarile,politicile si procedurile in vigoare. Info-Max foloseste reteaua Internet pentru a trimite si receptiona anumite mesaje. In acest sens, comportarea utilizatorului si/sau a vizitatorului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Astfel, utilizatorul si/sau vizitatorul consimte sa nu foloseasca serviciul Info-Max pentru a trimite si aplica, mesaje ilegale obscene, scrisori, nici un fel de materiale defaimatoare, hartuitoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare sau de orice alta asemenea natura contrara legii. De asemenea, utilizatorul/vizitatorul consimte sa nu posteze nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare.
Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa.

Utilizatorul/vizitatorul ii este interzis orice mijloc sau manifestare prin care poate influenta folosirea de catre un alt utilizator sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a serviciului Info-Max.

Utilizatorul/vizitatorul consimte prin acordul sau sa degreveze Info-Max, partenerii acestuia, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice fel de pretentie sau cerere, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre utilizator/vizitator a servicului Info-Max,de violarea "Conditiilor de vizitare si utilizare Info-Max" de catre utilizator/vizitator sau din folosirea Info-Max de catre o terta persoana prin parola utilizatorului, din incalcarea dreptului de proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane fizice sau juridice.

Utilizatorii/vizitatorii pot intrerupe utilizarea Info-Max cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat.

Info-Max nu poate fi raspunzatoare catre utilizator/vizitator sau catre orice alta terta parte pentru terminarea utilizarii serviciului Info-Max.Daca utilizatorul/vizitatorul are obiectii legate de prezentele "Conditii de vizitare si utilizare Info-Max" sau orice modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de serviciul Info-Max in orice fel,utilizatorul are urmatoarele optiuni:
-sa renunte la calitatea de utilizator/vizitator al serviciului;
-sa intrerupa utilizarea serviciului Info-Max;
-sa instiinteze Info-Max pentru terminarea serviciului.

    Odata informat Info-Max ca serviciul nu se mai doreste a fi utilizat de catre utilizator/vizitator, dreptul de utilizare a Info-Max se termina odata cu epuizarea soldului contului de utilizator. Utilizatorul nu are nici un drept sa ceara nici un fel de despagubiri pentru soldul contului sau ramas neutilizat.     Utilizatorul/vizitatorul decide pe propria raspundere daca doreste sa apeleze utilizatorii ofertanti, daca doreste sa intre in corespondenta cu firmele care-si promoveaza produsele si/sau serviciile prin Info-Max. Orice asemenea corespondenta sau promotion, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemenea corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre utilizator/vizitator si firmele ofertante sau organizatorii actiunii de promotion care si-au postat anunturile in cadrul Info-Max. Info-Max nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie, sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau activitati legate de aceasta.
    Utilizatorii/vizitatorii Info-Max recunosc ca continutul informativ al Info-Max, materialele continute in Info-Max sau orice informatie comerciala distribuita prin accesarea Info-Max si/sau e-mail de catre Info-Max,sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate,patente sau alte legi si drepturi de proprietate. Utilizatorul/vizitatorul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivate din continutul Info-Max cu sau fara referire la acestea fara acordul expres al Info-Max.
    Utilizatorul este responsabil in totalitate de continutul textului, mesajelor, imaginilor aplicate, adaugate sau modificate de catre persoana sa pe Info-Max. Utilizatorul si/sau vizitatorul confirma si este de acord ca compania proprietara a Info-Max nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comunicatiilor oricarui utilizator si nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare,defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere adusa drepturilor de proprietate intelectuala ale unei terte parti rezultind din sau facilitata din continutul acestora.     Utilizatorii si/sau vizitatorii Info-Max sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, obtinute prin utilizarea si/sau vizitarea Info-Max se va face la discretia si pe riscul utilizatorilor/vizitatorilor ce vor fi raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii si/sau transferului oricaror asemenea materiale si/sau date.     Utilizatorii/vizitatorii Info-Max sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile Info-Max devine nula si neavenita. Utilizatorii si vizitatorii Info-Max sunt de acord ca folosesc Info-Max pe propriul lor risc. Info-Max va putea la propria discretie sa blocheze imediat accesul utilizatorului/vizitatorului la serviciul Info-Max daca comportarea utilizatorului/vizitatorului nu se va conforma prezentelor conditii de vizitare si utilizare a serviciului Info-Max.

    Atat echipa care manageriaza Info-Max cat si compania ce detine proprietatea marcii Info-Max nu pot fi trasi la raspundere si nu sunt raspunzatori pentru:
-orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale rezultind din utilizarea/vizitarea Info-Max, din folosirea serviciilor Info-Max sau incapacitatea de folosire a serviciilor Info-Max.
-pagube si/sau stricaciuni, indiferent de natura lor, suferite de catre cei care viziteaza si/sau utilizeaza Info-Max,
-totalitatea informatiilor introduse de utilizatori/vizitatori in baza de date Info-Max si prezente in cadrul Info-Max,
-serviciile prestate si/sau oferite de Info-Max,
-actiuni care pot avea legatura cu site-ul Info-Max ,
-actiuni care pot avea legatura cu terti prin intermediul serviciului Info-Max,
-neintelegeri si/sau conflicte, indiferent de natura lor, in legatura cu Info-Max.
-pentru costul de procurare a unor bunuri si/sau servicii oferite prin intermediul Info-Max;
-pentru calitatea bunurilor si/sau serviciilor oferite prin intermediul Info-Max;
-pentru corectitudinea si acuratetea datelor introduse in baza de date a Info-Max de catre utilizatori;
-pentru costurile conexe rezultate din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si/sau servicii,
-pentru mesajele receptionate si/sau tranzactiile propuse prin serviciul Info-Max;
-pentru accesul neautorizat si/sau pentru alterarea transmisiilor si/sau a datelor utilizatorilor/vizitatorilor;
-pentru daune de orice natura si continut, pentru pierderi de profit si/sau alte intangibile, chiar daca Info-Max a fost incunostiintat de posibilitatea unor astfel de daune.

Info-Max isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciile prestate de Info-Max fara a face o notificare scrisa.

Info-Max nu poate fi facut raspunzator in fata vizitatorului sau utilizatorului sau a unei terte parti daca isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe activitatea serviciului.
Info-Max denunta garantii de orice fel.

Info-Max nu acorda garantii ca:
-serviciile Info-Max oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori;
-rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii Info-Max vor fi corecte sau ca eventualele erori ale datelor introduse vor fi corectate. Info-Max nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri si/sau servicii cumparate si/sau obtinute folosind serviciile Info-Max sau orice alte tranzactii procesate folosind serviciile Info-Max. Nici un fel de informatie sau acord,verbal sau scris obtinut de utilizatorii/vizitatorii Info-Max nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate. "Conditiile de vizitare si utilizarea Info-Max" sunt si vor fi guvernate si construite in concordanta cu legislatia Romaniei,excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Utilizatorii/vizitatorii Info-Max sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman.     Daca oricare din "Conditiile de vizitare si utilizare a Info-Max" sunt declarate de organele competente ca fiind neconforme si in contradictie cu legea, atunci respectivele conditii vor fi construite, cat mai repede cu putinta, in concordanta cu prevederile legale in vigoare la acea data.
Info-Max nu garanteaza ca anunturile postate prin intermediul sau sunt folosibile si/sau valabile in alte tari iar accesul la Info-Max din tarile in care continutul acestor anunturi nu sunt legale este interzis. Cei care acceseaza Info-Max din aceste tari o fac din propria lor initiativa si pe propria lor raspundere in ceea ce priveste respectarea legislatiei locale.
    Incalcarea oricaror prevederi ale prezentelor "Conditii de vizitare si utilizare Info-Max" va genera pierderea dreptului de membru utilizator al Info-Max al persoanei in cauza si dreptul Info-Max de a bloca accesul si dreptul de utilizare al Info-Max in conformitate cu prezentele conditii.


Va multumim pentru atentia acordata!

Pagina principala | Scop site | Cum utilizam ?| Oferta | Conditii | Avantaje | Publicitate| Contact | Carte de oaspeti| Forum | Politica de confidențialitate

Copyright (c) 2006 Info-Max.ro All rights reserved
Web Development by Media Serv